Totem

Door Jaco Wineke

Kies uw tegenprestatie

Geen tegenprestatie

Ik wil alleen het project helpen.

Doneer zonder tegenprestatie

Selecteer

 € 10  
of meer
Bedankt!

Je wilt doneren maar hoeft geen tegenprestatie. Dank je wel dat je me helpt om mijn gedichtenbundel te verwezenlijken.

19 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 50  
of meer
Een exemplaar van 'Totem'

Je steunt me en ontvangt de bundel. Je bent van harte welkom op de boekpresentatie, waar je persoonlijk een (gesigneerd) exemplaar van mijn bundel overhandigd krijgt. De boekpresentatie krijgt vorm in een lazy sunday afternoon in een schouwburg, waar ook andere dichters voordragen uit hun werk.

26 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 100  
of meer
Drie exemplaren van 'Totem', ansichtkaarten en boekpresentatie

Heel erg bedankt voor je steun en je ontvangt drie bundels. Hoe leuk is het om anderen een bundel cadeau te kunnen doen! Daarnaast ontvang je drie ansichtkaarten met een gedicht, waarvan een nog ongepubliceerd. Je bent van harte welkom op mijn boekpresentatie, waar je persoonlijk een (gesigneerd) exemplaar van mijn bundel overhandigd krijgt. Je hebt hierboven misschien al gelezen dat de presentatie een heel leuk evenement wordt.

8 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 150  
of meer
Vijf exemplaren van 'Totem', ansichtkaarten, poster en boekpresentatie

Dank je wel voor je grote bijdrage. Als tegenprestatie ontvang je niet alleen vijf bundels, waarmee je andere poëzieliefhebbers kunt verblijden, je ontvangt ook nog eens drie ansichtkaarten met een gedicht, waarvan een nog ongepubliceerd en een poster met een gedicht. En natuurlijk ben je meer dan welkom op mijn boekpresentatie (zie hierboven), waar je een persoonlijk gesigneerd exemplaar ontvangt.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 200  
of meer
Als megadonateur in het dankwoord, boekpresentatie, vijf exemplaren van 'Totem', poster. ansichtkaarten en boekpresentatie

Mijn dank is gigantisch! Ik neem je als megadonateur op in mijn dankwoord. Je bent van harte welkom op mijn boekpresentatie, waar je een persoonlijk gesigneerd exemplaar ontvangt. Je krijgt vijf exemplaren van Totem, een poster met een gedicht en drie ansichtkaarten met gedichten van mij.

4 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie