De avonturen van Nean en Buckie - Het geheim van de Holle Steen

Door Gertjan van Klinken

De Groningse rockband Wall of Roses brengt een spannend, rijk geïllustreerd jeugdboek uit: ‘De avonturen van Nean en Buckie - Het geheim van de Holle Steen’, geschreven door bandlid Gertjan van Klinken. Met de bijbehorende soundtrack onderscheidt dit boek- en luisterproject zich van vele andere!

Het idee achter De avonturen van Nean en Buckie vond zijn oorsprong in de muziek van Wall of Roses en is opgebouwd rondom het merkwaardige maar actuele verhaal achter Nean’s Last Song. Naast deze titelsong bestaat de soundtrack uit een aantal verrassende, smaakvolle songs (zowel vocaal als instrumentaal) die stuk voor stuk een extra dimensie toevoegen aan het boek.

Race tegen de klok voor Nean
Het verhaal zelf vindt plaats op het mooie, bijzondere eilandje Lennuria waar de mensen meer aandacht hebben voor eeuwenoude gewoontes en hun heilige Holle Steen dan voor de grote problemen die op komst zijn.

Wanneer de 9-jarige Nean zich op een nacht de enige overgebleven inwoner waant, gaat hij noodgedwongen in een race tegen de klok op zoek naar antwoorden op vragen die hij zich nooit eerder had gesteld. Behalve dan die ene: Waarom hebben zij eigenlijk die mysterieuze Holle Steen?

Lezen en muziek voor jong en oud
Dit allereerste, los te lezen avontuur van Nean en Buckie verschijnt naar verwachting eind november 2021 en wordt geleverd met bijbehorende soundtrack op cd (overigens kan het boek ook zonder cd besteld worden, maar de cd zelf niet).

De belangrijkste doelgroep is 8 tot 12 jaar maar het boek is in combinatie met de meer dan tachtig prachtige illustraties van Maggie Gunzel ook prima geschikt als voorleesboek voor kinderen vanaf een jaar of 6. Met de speciaal geschreven soundtrack erbij is er met dit bijzondere boek voor jong en oud al helemaal genoeg om van te genieten!

Steun de avonturen van Nean en we belonen je!
Wil je een exemplaar bestellen of op een andere manier ons project steunen, kijk dan bij onze doneeropties rechts op deze pagina of er iets leuks voor je tussen zit! Zo kan je repetities bijwonen, muziekles krijgen of zelfs de hele band bij je thuis uitnodigen voor een live concert!

We zijn inmiddels beland in de afrondende fase van de publicatie van Nean en Buckie, maar we hebben nog wat steun nodig op weg naar ons beoogde eindresultaat. We kijken er dan ook naar uit om de laatste stappen met jullie hulp te kunnen zetten. We willen je alvast graag enorm bedanken voor je bijdrage. 

Ook goed om te weten is dat van iedere bijdrage een deel naar Trees for All gaat, een organisatie die zich wereldwijd inzet om een groene en gezonde aarde door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen! 


Op naar een succesvolle start van het eerste avontuur van Nean en Buckie!

Wall of Roses

 € 5037,5  
van
 € 5000  
opgehaald

59 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

De boeken zijn binnen!

Beste allemaal, 

Het heeft even geduurd, er waren door omstandigheden dan ook de nodige hobbels op de weg, maar het goede nieuws is dat de boeken onlangs in prima staat bij ons binnen zijn gekomen! Het zal dus niet lang meer duren voor het door jullie gekozen pakket ook daadwerkelijk in jullie bezit is!

Voor de muziek geldt eigenlijk een beetje hetzelfde, wegens Corona konden we als band een lange tijd zelden samen aan iets werken laat staan ook daadwerkelijk afronden. Daarnaast waren we voor CD/USB leveringen afhankelijk van internationale bedrijven die op hun beurt ook de nodige moeilijkheden kenden en duurde vooral ook dat proces een stuk langer dan verwacht.

Excuses voor al deze ongemakken en het lange wachten, we hopen dat jullie begrip hebben voor de situatie van de afgelopen maanden. 

Ondertussen hebben we gekozen voor een stijlvolle USB-stick voor de muziek die prima samengaat met het boek! Deze is in productie en zal naar verwachting eind april/ begin mei bij ons geleverd worden. Zodra we deze hebben zullen we het laten weten en ervoor zorgen dat het boek en de muziek zo spoedig mogelijk bij iedereen thuis komt te liggen! 

En uiteraard gaan we dan ook afspraken maken om onze tegenprestaties te vervullen!

Tot snel en nogmaals enorm bedankt!

Wall of Roses

Doneer en maak kans op 1 van de 2 complete pakketten die we verloten!

Voor de duidelijkheid: iedereen die doneert (of een tegenprestatie kiest) doet automatisch mee aan de verloting van 2 complete pakketten die we na de crowdfunding gaan verloten! (vanaf 1 euro via blauwe "doneren" button)

Muziek nu ook verkrijgbaar op speciale USB-Stick (Wall of Roses-stijl!)

Hallo allemaal, even een snelle update!

We hebben te horen gekregen dat veel mensen niks meer met CD’s doen, en voornamelijk muziek luisteren via streaming diensten als Spotify etc. Dit begrijpen we natuurlijk, dat doen we zelf ook. Voor dit boek wilden we echter de muziek er ook écht in fysieke vorm bij leveren zonder dat je afhankelijk bent van die diensten.  
Daarom hebben we besloten dat mensen die wel graag de muziek erbij willen hebben, maar niet op CD, kunnen kiezen voor een USB in Wall of Roses-stijl! Deze plug je overal makkelijk in om direct te luisteren, (in de auto!) of je zet de muziek eenvoudig over naar je gewenste apparaten. Makkelijk toch!

Wanneer je al een optie gekozen had waar muziek bijzit, is die keuze voor deze USB natuurlijk alsnog beschikbaar. We nemen daarover later nog contact met je op.

Binnenkort meer nieuws!

Hartelijke groet,

Wall of Roses

Reacties

Het boek en de muziek zijn prachtig. Je kan merken dat het met veel liefde is gemaakt.Veel succes met dit mooie project!

groetjes Barbara

Dankjewel Barbara!

Wat een mooi project, dat steun ik graag.

Heel fijn! Dankjewel Treja!

Succes

Bedankt Aleid!

Mooi initiatief. Succes!

Dankjewel!👍🏼👍🏼

Wat een mooi concept is dit. En prachtige muziek! We zijn erg benieuwd naar het verhaal! Groet, Mandy

Dankjewel Mandy!!👍🏼🙂

TOP! Heel veel succes

Dankjewel Fenny!!😊🙏🏼

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal....🎶

👍🏻👍🏻Nog even Hans!🙂👊🏻

Reactie toevoegen

Poll

Gertjan van Klinken (1975) verhuist midden jaren 90 van Emmen naar Groningen om daar psychologie en later geschiedenis te gaan studeren. Hoewel geboeid door beide studierichtingen heeft Gertjan nooit het gevoel op het juiste pad te zitten. Een ander, onduidelijker pad met gitaarspelen en liedjesschrijven wordt daarentegen moeiteloos en passievol bewandeld en krijgt uiteindelijk de overhand bij hem. Jaren later en een fijn gezin rijker schrijft en produceert Van Klinken z’n eigen muziek en geeft hij daarnaast gitaar- en songwritelessen bij Gitaarschool Grunn. 

In 2018 vindt een toevallige ontmoeting met een aantal gelijkgestemde mannen plaats. Mannen met eenzelfde passie voor muziek en het schrijven van eigen nummers die ze graag ook met andere muzikanten willen spelen. 

Sindsdien vormen Hans Rozema, Siebrand van der Wal, Marc Roelaarts, Des Small en Gertjan van Klinken samen de rockband Wall of Roses. Een band met veel creatieve energie, waar het bijzondere muziek- en boekproject Nean en Buckie een gevolg van is. 

Met dit eerste avontuur van Nean en Buckie debuteert Gertjan van Klinken als schrijver en wordt een langgekoesterde wens om muziek te combineren met verhalen werkelijkheid.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Donatie

Alle kleine beetjes helpen! Je steunt dit project zonder er iets voor terug te hoeven, behalve onze eeuwige dankbaarheid natuurlijk!

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 15  
of meer
Geïllustreerde kaart + boekenlegger

Super dat je ons wil steunen! Hoe goed voelt het om te hebben bijgedragen aan dit bijzondere boek over Nean en Buckie! Als beloning krijg je een fraaie ‘Nean’ boekenlegger en een door ons gesigneerde kaart van een van de vele prachtige illustraties uit het boek!

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 25  
of meer
Het boek (zonder muziek maar met boekenlegger!)

Als je alleen het boek wilt, is deze optie voor jou! Graag doen we die fraaie boekenlegger er voor je bij. Je krijgt het via de post opgestuurd.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 35  
of meer
Het complete pakket (boek, CD/USB, boekenlegger + gesigneerd!)

Je krijgt precies wat wij voor ogen hadden met dit project: het boek, de boekenlegger en de bijbehorende soundtrack, gesigneerd door alle bandleden! Je ontvangt dit lees- en luisterplezier via de post.

28 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 60  
of meer
Dubbel compleet!

Je krijgt alles van het complete pakket thuisgestuurd, maar dan twee keer!

11 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 75  
of meer
Complete pakket + repetitie bijwonen!

Kijkje in de keuken bij Wall of Roses: je woont gezellig onze repetitie bij, geniet samen met ons van een kop koffie, glaasje fris of een biertje en gaat weer naar huis met een gesigneerd exemplaar van ons boek (inclusief CD/USB en boekenlegger).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 100  
of meer
Complete pakket + 60 minuten privéles!

Je krijgt 60 minuten privéles van een van de bandleden naar keuze en je gaat naar huis met het complete pakket! (gesigneerd boek inclusief CD/USB en boekenlegger). Je kunt les krijgen in een van deze instrumenten: gitaar/bas/zang/toetsen/drummen.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 300  
of meer
Live: zanger in je huiskamer!

Wanneer krijg je een zanger in je huiskamer die alleen voor jou en enkele door jou genodigden liedjes zingt die jullie zelf mogen aanvragen? Super toch! De zanger zingt 15 liedjes naar keuze uit een lijst van 75 liedjes (pssst je krijgt natuurlijk ook nog het gesigneerde boek + CD/USB en boekenlegger erbij).
Let wel: deze beloning geldt tot 45 kilometer buiten Groningen stad (in overleg daarbuiten, mogelijk tegen een meerprijs).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 400  
of meer
Huiskamerconcert van de gehele band! (+compleet pakket)

Wil je de muziek die we hebben gemaakt voor het boek live in de vorm van een akoestische setting van zo'n 45 minuten bij jou thuis horen? Dat kan! We komen met heel de band en laten je weer achter met het complete pakket (gesigneerd boek + CD/USB + boekenlegger) en een mooie herinnering rijker. 🎶
Let wel: deze beloning geldt tot 45 kilometer buiten Groningen stad (in overleg daarbuiten, mogelijk tegen een meerprijs).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 500  
of meer
Huiskamerconcert XL (+ compleet pakket XL)

Je wilt ons iets langer over de vloer? Ook dat kan! In een akoestische setting van circa 90 minuten spelen we een selectie van ons album ‘Every Song Has Its Own Story’ naast de songs uit het boek. Uiteraard krijg je ook het complete pakket (gesigneerd boek + CD/USB en boekenlegger) PLUS het album ‘Every Song Has Its Own Story’.
Let wel: deze beloning geldt tot 45 kilometer buiten Groningen stad (in overleg daarbuiten, mogelijk tegen een meerprijs).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie