Wat is Slagboom?

Wat is Slagboom?

Slagboom is een crowdfundingplatform voor beginnende en gevorderde auteurs en dichters die hun boek bij Uitgeverij Palmslag willen uitgeven. Een uitkomst voor schrijvers en dichters die de publicatie zelf financieren, maar nog net even een duwtje in de rug nodig hebben.

Dankzij crowdfunding op Slagboom heeft de auteur direct contact met donateurs en lezers. Zo kunnen lezers naast het steunen van een auteur of een boek hun mening geven over bijvoorbeeld een boektitel of een cover. Een prachtige manier om het boek nog beter te maken en lezers in te zetten als ambassadeurs. Bovendien krijgt elk boek de aandacht die het verdient door gedegen redactie en correctie, aandacht voor vormgeving, mooi drukwerk en creatieve promotie.

Vanzelfsprekend krijgt iedereen die de auteur op weg helpt naar de publicatie van een boek een passende tegenprestatie voor zijn of haar donatie!

Meer over Uitgeverij Palmslag

Palmslag is een landelijke, onafhankelijke algemene uitgeverij die zich met veel passie voor het boekenvak richt op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.

We geven (e-)boeken in opdracht uit en ontplooien activiteiten waar lezers en liefhebbers van literatuur plezier aan beleven of die tot nadenken stemmen. We willen beginnende en gevorderde auteurs en samenwerkende partners – van redacteuren, ontwerpers en drukkers tot fotografen en illustratoren – uitdagen tot het maken van mooie, aansprekende en authentieke (crossmediale) uitgaves. In die samenwerking zijn we creatief en ambitieus, maar ook kritisch en eerlijk.

Ervaringen auteurs met Palmslag

Wilt u weten hoe onze auteurs tegen de samenwerking met Palmslag aankijken? Lees dan meer over hun positieve ervaringen.

Als de 'slagboom' omhoog mag, rest slechts het geven van de ‘palmslag’, waarna Uitgeverij Palmslag samen met jou aan het werk gaat!

Statistieken

1645 lezers en boekliefhebbers doneerden gezamenlijk al €97.166, goed voor 20 succesvolle boeken en dichtbundels.