In de schaduw van ruimte en tijd

Door Rob Huiskes

In de debuutbundel In de schaduw van  ruimte en tijd maak ik je graag deelgenoot van mijn innerlijke belevingswereld. Een levendige wereld die bol staat van de associaties en waarin elke kleine prikkel de aanleiding kan vormen voor een meer of minder abstract beeld of gevoel. Ik schep er enorm veel plezier in om te proberen dit inzicht te vangen en in mijn gedichten te delen op een manier die aanspreekt en verbinding creëert. Verbinding in ruimte, verbinding in tijd, verbinding met, bij of in jou.

Je eigen ‘ruimte en tijd’ ontdekken
In de schaduw van  ruimte en tijd bevat veelsoortige gedichten. Een gevoel laat zich immers niet altijd op dezelfde manier vangen en verwoorden. Laat staan voorspellen! Wat alle gedichten echter verbindt is de spanning tussen aan de ene kant de feitelijke leesbare woorden en aan de andere kant de ‘onleesbaarheid’ van de inhoud, omdat mijn gedichten bij iedereen weer een ander beeld oproepen).

Wat de gedichten ook verbindt is mijn onderzoekende houding en eindeloze nieuwsgierigheid. Het levert gedichten op die bij me passen en de lezer tegelijk uitdagen tot nadenken over zijn of haar eigen beleving van ‘ruimte en tijd’.

Wat kun jij voor mij betekenen?
Mijn droom is om de resultaten van mijn eigen verwondering te mogen delen met jou en alle geïnteresseerde lezers. Het proces dat daartoe moet leiden is echter niet alleen intensief, het is ook kostbaar. Dat laatste geldt helaas niet alleen voor de ervaring van het proces – die zelfs onbetaalbaar is – maar ook voor de investering. Een investering die wel degelijk te kwantificeren is: het streefbedrag van dit project. Bij het behalen van het streefbedrag wordt mijn droom tastbaar.

Voor je donatie ontvang je uiteraard een waardevolle beloning, die je van mij krijgt wanneer de actie succesvol is. Mijn ultieme doel is dat jij en andere mensen straks in hun eigen ruimte, ruimschoots de tijd nemen om deze bundel te beleven.

Maak jij In de schaduw van  ruimte en tijd mede mogelijk? Dankjewel!

 € 505  
van
 € 3000  
opgehaald

20 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

Er zijn nog geen updates geschreven.

Reacties

Stoere actie! Zet'm op, Rob. Kijk uit naar het resultaat

 

 

 

Reactie toevoegen

Poll

Grenzeloos nieuwsgierig zijn, dat levert het ultieme gevoel van vrijheid op. In het verwonderen van alledag vindt Rob Huiskes (Hengelo, 1975) dan ook zijn inspiratie voor zijn gedichten. Of hij nu leest, luistert, kijkt, voelt of doet, elke prikkel is in potentie de start van een nieuwe stroom aan associaties. Een stroom die soms uitmondt in een wonderlijk beeld dat hij graag in woorden aan een ander toont.

Tijdens zijn afwisselende studieloopbaan (Biologie, Engels, Bedrijfseconomie en Accountancy) ontdekte hij zijn onderzoekende natuur. Samen met zijn creatieve energie bloeide deze uiteindelijk helemaal op bij het schrijven van zijn doctoraalscriptie Controlling en zijn loopbaan als organisatieadviseur.

In 2016 introduceerde Rob zijn gedichten voor het eerst bij een publiek door deel te nemen aan de verkiezing van Stadsdichter van Hengelo, wat resulteerde in een nominatie. De mooie reacties die volgden inspireerden hem om tot een volgende stap. Via crowdfundingplatform Slagboom hoopt hij zijn debuutbundel In de schaduw van ruimte en tijd in 2017 te kunnen publiceren.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Dankjewel

Bedankt voor je donatie!

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 15  
of meer
Bundel boekpresentatie

Je mag een bundel ophalen tijden de boekpresentatie!

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 20  
of meer
Bundel thuisgestuurd

Je krijgt de bundel thuisgestuurd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op de boekpresentatie.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 25  
of meer
Gesigneerd en persoonlijke opdracht

Ik signeer de bundel en laat er ook een persoonlijke boodschap in achter. Je krijgt de bundel thuisgestuurd. Vanzelfsprekend ben je ook welkom op de boekpresentatie.

13 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 30  
of meer
Gesigneerd, persoonlijke opdracht én boekenlegger

Hetzelfde als de beloning hierboven, maar als extraatje doe ik er een mooie boekenlegger bij!

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 50  
of meer
Naamsvermelding in bundel

Als dank voor deze beloning wordt je naam als donateur achterin de bundel vermeld. Je ontvangt bovendien een gesigneerd exemplaar met daarin een persoonlijke opdracht en de boekenlegger.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 75  
of meer
A3 poster van gedicht naar keuze

Naast de beloning die hierboven staat, ontvang je een A3 poster met daarop een gedicht uit de bundel (keuze uit selectie auteur; let op, de poster ontvang je zonder lijst).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 100  
of meer
Een persoonlijk gedicht

Je krijgt een gesigneerd exemplaar, met persoonlijke boodschap, naamsvermelding, boekenlegger en A3 poster. Daarnaast schrijf ik een uniek gedicht voor je (thema en vorm in overleg).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 150  
of meer
Gesprek over inspiratie bij mij

Je krijgt een gesigneerd exemplaar, met persoonlijke boodschap, naamsvermelding, boekenlegger en A3 poster. Daarnaast nodig ik je uit voor een gesprek van anderhalf uur over inspiratie in Hengelo.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 300  
of meer
Gesprek over inspiratie bij jou

Dezelfde beloning als hierboven, maar je hoeft niet naar mij toe te komen: ik kom naar jou toe voor een ‘inspiratiegesprek’ van twee uur (alleen op locaties in Nederland).

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 350  
of meer
Voordracht en inspirerend groepsgesprek

Ik kom naar je toe om in kleine kring voor te dragen uit de bundel en het in de groep te hebben over het thema inspiratie (alleen op locaties in Nederland).
Je krijgt verder zes gesigneerde exemplaren van de bundel (elk met een boekenlegger). Ook wordt jouw naam als donateur in de bundel vermeldt.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie