Kleurrijk

Door Mayra Blömer

‘Kleurrijk’ is een kleurboek om bij weg te dromen.

‘Kleurrijk’ brengt gedetailleerde kleurplaten en Nederlandse poëzie samen. De handgemaakte tekeningen zijn geïnspireerd door de natuur en kunst uit verschillende culturen. De Nederlandstalige gedichten werden speciaal voor ‘Kleurrijk’ geschreven door verschillende dichters. Dertig unieke tekeningen en gedichten voor een moment van rust en inspiratie.

Tijdens het maken van de kleurplaten in dit kleurboek, zat de auteur aan een campingtafel midden in het bos, hoog in de bergen of aan zee met als achtergrondgeluid de ruisende golven en kwetterende vogels.

Geïnspireerd en ontspannen door de natuur in verre oorden, ontstonden deze unieke, gedetailleerde tekeningen. Ik kwam door het maken van deze kleine kunstwerken totaal tot rust, en weet dat anderen dit ook zullen ervaren wanneer ze kleur mogen geven aan de handgemaakte kleurplaten. Ook kun je eigen inspiratie kwijt en zelf aan de slag met een fineliner of potlood.

Naast de kleurplaten zijn er ook gedichten te vinden, speciaal geschreven voor ‘Kleurrijk’. Zo is ‘Kleurrijk’ geen ‘gewoon’ kleurboek, maar een heuse tekenboekbundel. De gedichten brengen tijdens het kleuren meer inhoud en inspiratie. Je kunt jezelf tot rust kleuren met behulp van dit boek, zoals ikzelf ook rust ervaarde bij het maken ervan.

Wel heb ik jouw hulp daarbij nodig, want het uitgeven van een boek is behoorlijk prijzig. Naast mijn oneindige dankbaarheid voor je steun, kun je daar ook iets voor terugkrijgen, zoals een exemplaar van mijn boek. Neem maar eens een kijkje bij de tegenprestaties.

 € 4200  
van
 € 4200  
opgehaald

65 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

Voltooid!

Lieve mensen, de crowdfunding is nu klaar en voltooid! Ik wil iedereen van harte bedanken; zonder jullie zou Kleurrijk niet gaan bestaan. Momenteel is uitgeverij Palmslag druk bezig met het maken en drukken van het boek, spannend! Binnenkort zal het te koop zijn en zullen degenen die het boek mogen krijgen ontvangen. Dank jullie wel! 

Reacties

Van liesbeth 100

Superleuk project. Ik kan niet wachten om met het kleuren te beginnen.

Deze donatie is voor kleurboeken

50 van Axel

5 van caspar

45 van ton en annemieke

Voor Lillian 💖

55 van corrie via anja

Prachtig initiatief met mooie inspirerende mensen! 

50 van ron en astrid 

45 van omi inge hugo

Workshop?

Ik ben benieuwd naar je boek lieverd! 

Reactie toevoegen

Poll

Mayra Blömer is geboren in de provincie Groningen en debuteert met haar creatieve kleurboek voor volwassenen ‘Kleurrijk’. Van kinds af aan was ze al bezig met beeldende kunst. Hierin kon ze zich verder ontwikkelen op de Vrije School. Na een studie in de richting biologie, haalt Mayra inspiratie voor haar kunst uit reizen en de natuur.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Bedankt!

Dankjewel! Je wordt genoemd in het dankwoord.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 20  
of meer
Super!

Je wordt genoemd in het dankwoord, ontvangt thuis een inkleurbare ansichtkaart en 10% korting op het tekenboek.

12 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 30  
of meer
Geweldig!

Je wordt genoemd in het dankwoord en ontvangt een inkleurbare tekening en ansichtkaart.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 45  
of meer
Sensationeel!

Je wordt genoemd in het dankwoord en ontvangt een ansichtkaart en een exemplaar van mijn boek, thuisgestuurd en wel.

24 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 55  
of meer
Buitengewoon!

Je wordt genoemd in het dankwoord en ontvangt een ansichtkaart en een gesigneerd exemplaar van mijn boek, thuisgestuurd en wel.

5 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 100  
of meer
Fantastisch!

Je wordt genoemd in het dankwoord en ontvangt een ansichtkaart en een gesigneerd exemplaar van mijn boek, thuisgestuurd en wel. Ook ontvang je een persoonlijke tekening!

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 200  
of meer
Magnifiek!

Je wordt genoemd in het dankwoord en ontvangt een ansichtkaart en een gesigneerd exemplaar van mijn boek, thuisgestuurd en wel. Ook mag je meedoen aan een tekenworkshop waarbij je een eigen kleurplaat creëert.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie