Rondje Oostzee

Door Altwin de Moor

Zak lekker onderuit op je bank of tuinstoel en reis mee naar de Baltische staten en Scandinavië!

Op deze trip rond de Oostzee volg je de belevenissen van mij en mijn vrouw Judith en doe je maar liefst zeven landen aan. Je komt in verrassende steden als Vilnius, maakt oneindige dagen mee op de buitenaardse Noordkaap, wandelt in spectaculaire natuur op de Lofoten en bezoekt een Finse eilandengroep die eigenlijk Zweeds is. Onderweg duik je meermaals in de verbazingwekkende geschiedenis en kom je erachter dat de landen die je aandoet meer met elkaar te maken hebben dan je misschien zou denken. Allerlei interessante feitjes, mooie foto’s en een heuse soundtrack zorgen er bovendien voor dat je bij ‘thuiskomst’ een boeiende reis hebt gehad waarbij je niet alleen veel over je reisdoelen te weten bent gekomen, maar waarbij het ook nog eens voelt alsof je écht weg bent geweest.

‘Rondje Oostzee’ is een gevarieerde reis in woord, beeld en geluid waarbij ook een vleugje humor niet ontbreekt. 

We zijn al een heel eind om dit mooie project te financieren, maar kunnen nog een beetje hulp gebruiken. Alvast enorm bedankt voor je bijdrage!

 € 1605  
van
 € 1500  
opgehaald

42 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

We zijn er!

Yessss! De laatste oproep om een donatie te doen heeft geholpen. We hebben de 1500 euro behaald! Uiteraard ben ik hier heel erg blij mee en samen met Palmslag ga ik hard aan het werk om het boek in november helemaal af te hebben. Nogmaals dank allemaal! 🥳

Trots

Toen ik van mijn Palmslag-redacteur de eerste feedback terugkreeg op mijn manuscript, was dat best even spannend. Waar zou hij mee komen? Zou ik ergens te kort door de bocht zijn gegaan? Of zou ik hier en daar misschien juist te lang uitweiden? Dat laatste bleek enorm mee te vallen. En dat eerste eigenlijk ook. Ik blijk 'in de kern al een zeer prima boek te hebben geschreven' en dat maakt me natuurlijk trots! Uiteraard zijn er ook opmerkingen en suggesties om de tekst 'naar een nog hoger niveau te tillen' en die neem ik gretig ter harte. De afgelopen week ben ik druk geweest om mijn manuscript verder te verbeteren en het einde nadert! Voor wat betreft de crowdfunding komt het einde ook langzamerhand in zicht. We zitten nu op 80% en zijn dus goed op weg om het streefbedrag te halen en de deuren naar dit project definitief te openen. Heb je nog niet gedoneerd? Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd en met één van de leuke tegenprestaties die daar tegenover staan krijg je zeker geen spijt van je gift! Help jij ons de 1500 euro te halen?

Foto: Tallinn (Estland)

Over de helft!

Nog ongeveer drie weken te gaan en we zijn inmiddels over de helft! Onwijs dank aan iedereen die al heeft gedoneerd. Judith en ik zijn daar echt heel blij mee. Maar daarmee zijn we er nog niet! Had jij je voorgenomen om mee te doen maar is het er nog niet van gekomen? Beschouw dit dan als reminder, want voor je het weet is de termijn verstreken en vis je achter het net voor één van de leuke tegenprestaties. Heel tof als je aan boord komt en meereist naar onder meer de Vesterålen (foto). Dank je wel, of zoals ze in Noorwegen zeggen: tusen takk!

Wauw!

Nadat ik een aantal dagen geleden wereldkundig maakte dat eind november mijn eerste boek Rondje Oostzee verschijnt, ben ik overstelpt met enthousiaste reacties. Het grootste compliment dat ik misschien wel kreeg was van een collega die de preview had gelezen en die naar eigen zeggen meteen terug was op plekken waar ze zelf ooit ook was geweest. Ze vond het zo leuk geschreven dat ze meteen voor een exemplaar heeft ingetekend. Dat horen we natuurlijk graag! We zijn inmiddels een paar dagen bezig met de crowdfunding en nu al hebben we ongeveer 40% van het streefbedrag binnen.  Echt te gek. Tack så jättemycket (dat is Zweeds voor 'enorm bedankt') als je al hebt gedoneerd en natuurlijk ook als je nog wilt doneren. Je bent geweldig! 

Reacties

Heb nu al zin in het boek over jullie mooie reis!

Leuk! Hopelijk maak ik je enthousiast om nog eens die kant op te gaan 👍🏼

Beste alwin, het ziet er veelbelovend uit! De kaft is mooi geworden en ziet er uitnodigend uit. Knappe prestatie,  nu al!

Alle succes gewenst van ons.

Dank je wel, ook voor jullie meedenken hierin 🙏🏻

Ha Altwin, wat een leuke previews al! En heel herkenbaar voor het stuk waar ik ook ben geweest. Dat beloofd wat voor het hele boek! Hopelijk lukt het om het hele bedrag bij elkaar te krijgen! Succes, Astrid vV

Ik hoop dat je veel leesplezier zult hebben en dat het ook lukt met je eigen boek!

Heel gaaf Altwin, de preview maakt me zeer nieuwsgierig naar de rest. Leuk geschreven en net alsof je als een klein vogeltje vanaf jullie schouder meekijkt!

Leuk om te horen Marc, hopelijk inspireert het je om ook eens die kant op te reizen 👍🏼

Succes Altwin! mooie prestatie :) 

Dank je wel!

Ha Altwin, nogmaals gefeliciteerd met je boek! Ik wil graag een gesigneerd exemplaar, uiteraard met een notitie in het Zweeds! Groeten, Nils

Ingen problem Nils 😄 en tof dat je meedoet!

Hai Altwin,

Een klein steuntje in de rug, want ik vind het geweldig dat jij  je boek hebt geschreven. Iets waarvan ik zelf weet dat dit enorm veel doorzettingsvermogen en discipline vereist. Chapeau! Veel succes en ik hoop dat je al het geld bij elkaar krijgt.

Hartelijke groet,

Mireille Hendriks

Dank voor de mooie woorden Mireille en ook voor je steun 🙏🏻

Hey Altwin, Wat leuk!!! Als mede-Scandinavie-liefhebber-en-schrijver steun ik je natuurlijk graag. Ben erg benieuwd naar je boek! Groetjes, je ex-collega Inge Pietjouw

Hartstikke leuk dat je meedoet Inge en veel dank voor je steun 🙏🏻 Blij mee en benieuwd wat je van het boek vindt!

Hee Altwin, je bent zojuist de €1000 gepasseerd!! Nog even doorwerven voor & doorwerken aan het prachtboek en dan wordt het een mooi feestje dit najaar! Succes met de laatste fase. Groet, Marjan

Tusen takk Marjan, ook voor jouw meelezen en goede suggesties ter verbetering 🙏🏻 Daar heb ik veel aan gehad!

Reactie toevoegen

Poll

Altwin heeft altijd een drang gehad om te vertellen. Als kind was hij al met krantjes bezig en in een wat recenter verleden is hij actief geweest bij de lokale radio. Tot hij er achter kwam dat schrijven toch meer zijn ding is. Als online redacteur schrijft hij tegenwoordig voor websites, online magazines en nieuwsbrieven. In zijn eerste boek komen een aantal passies samen: reizen, geschiedenis en muziek.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Bedankt!

Je doneert tien euro of meer om het boek te steunen en hoeft geen tegenprestatie.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 15  
of meer
Setje kaarten

Je ontvangt een setje van drie kaarten met prachtige reisfoto’s.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 25  
of meer
Exemplaar van het boek

Je ontvangt een exemplaar van het boek.

22 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 30  
of meer
Gesigneerd exemplaar

Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek.

11 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 40  
of meer
Twee exemplaren

Je ontvangt twee exemplaren van het boek: één voor jezelf en één om weg te geven.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 50  
of meer
Twee gesigneerde exemplaren

Je ontvangt twee gesigneerde exemplaren van het boek: één voor jezelf en één om weg te geven.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 75  
of meer
Boek + reisoverzicht

Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek en een overzicht op maat met leuke tips en overnachtingsadressen in een land naar keuze.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 90  
of meer
Vier exemplaren

Je ontvangt vier exemplaren van het boek, waarvan twee gesigneerd. Je hebt voorlopig even voldoende verjaardagscadeautjes om weg te geven.

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 250  
of meer
Bezoek en een verrassing!

De twee hoofdrolspelers in het boek komen bij je op bezoek en nemen een leuke verrassing voor je mee. Tijdens het bezoek kun je ze alles vragen wat je maar wilt weten.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie