Slaapwakker

Door Maurits Peerbolte

Ik neem je mee in de bijzondere reis van Max. Zijn ingewikkelde vriendschap met Marije en de verhouding van Max met haar moeder. Het vluchten voor zijn eigen demonen en de voorspellende nachtmerrie…

'Slaapwakker' vertelt over de zoektocht van Max naar onvoorwaardelijke liefde. Max is een pas gescheiden fotograaf van middelbare leeftijd die zich door gebeurtenissen uit zijn jeugd niet echt kan openstellen voor de achterbuurvrouw met wie hij een relatie krijgt. Maar de dochter van de vrouw kan de betonnen muur rond Max z’n ziel wél beetje bij beetje afbreken. Zij heeft in haar jonge leven al het nodige moeten meemaken en er ontstaat een gecompliceerde vriendschap tussen haar en Max. En dan ontstaan misverstanden en controverse en volgt uiteindelijk zelfs een vlucht naar Italië. De vraag is of Max daar überhaupt nog kan ontsnappen aan zijn eigen demonen.

Doe mee, doneer en help 'Slaapwakker' het boek te worden dat het zo graag worden wil
Het schrijven van een roman is als een mooie en spannende reis waarvan je de bestemming wel kent, maar nooit weet of je daar ook werkelijk aankomt. Crowdfunding geeft mij het gevoel dat ik het manuscript niet zomaar bij een uitgeverij over de schutting gooi, maar dat ik zelf intensief betrokken ben en blijf bij het hele traject. Met jouw bijdrage kan 'Slaapwakker' dit najaar verschijnen. De donaties gebruik ik om kosten zoals redactie, correctie, vormgeving en druk te kunnen dekken. Hiernaast zie je wat ik als tegenprestatie in gedachten heb.

 € 2025  
van
 € 2000  
opgehaald

28 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

Er zijn nog geen updates geschreven.

Reacties

Succes Maurits!!

 

Proud of you!!!

Eindelijk Maurits! Jaren geleden hadden we het er al over. Dat mooie reisverslag van onze reis naar Toscane... Een paar week geleden was ik er weer, moest af en toe nog terugdenken aan dat mooie verslag van jou. Ik ben heel benieuwd naar je boek!

Wat een leuk project ben je aangegaan! Ik ben benieuwd naar het resultaat, veel succes met het vervolg van het schrijfproces

Suc7 😀

Maurits, ik ben trots op je! 😘

Reactie toevoegen

Poll

Maurits Peerbolte (Groningen, 1962) studeerde aan de kunstacademie en ontwikkelde zich als grafisch vormgever en fotograaf. Liefhebber van kunst, muziek, fotografie en natuurlijk literatuur. Is al sinds de middelbare school met taal bezig en in 2017 ontstond zijn allereerste idee voor een roman. 'Slaapwakker' is zijn debuutroman.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Bedankt!

Je doneert zonder tegenprestatie. Dank dat je me helpt mijn debuut te realiseren!

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 25  
of meer
Exemplaar van 'Slaapwakker'

Jouw bijdrage helpt mij 'Slaapwakker' te realiseren. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek met daarin een persoonlijke opdracht.

18 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 75  
of meer
Twee exemplaren van 'Slaapwakker' en een artposter

Dank! Jouw donatie levert een mooie bijdrage aan de totstandkoming van 'Slaapwakker'. Met het tweede exemplaar heb je meteen een mooi cadeau voor een ander in handen. Je eigen exemplaar is natuurlijk gesigneerd en voorzien van een persoonlijke opdracht. Daarnaast ontvang je een poster van 40 x 50cm met daarop een eigengemaakt grafisch kunstwerk, geïnspireerd op de inhoud van het boek.

3 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 150  
of meer
Drie exemplaren van 'Slaapwakker', een artposter en ansichtkaarten

Geweldig bedankt! In het dankwoord komt jouw naam te staan. Je ontvangt drie exemplaren van 'Slaapwakker' – waarvan één gesigneerd - zodat je er twee cadeau kunt doen aan andere boekliefhebbers. Daarnaast krijg je een set van vijf ansichtkaarten en een poster van 40 x 50cm met eigengemaakte grafische kunst, geïnspireerd op het boek zelf.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 250  
of meer
Vijf exemplaren van 'Slaapwakker', artposter, ansichtkaarten en een kort verhaal over jouzelf, over een onderwerp naar keuze

Mijn dank is enorm! Je krijgt niet alleen een naamsvermelding in het boek, maar wordt er ook in genoemd als donateur. Je ontvangt vijf exemplaren van 'Slaapwakker', een eigengemaakte artposter, geïnspireerd op het boek, vijf ansichtkaarten en daarnaast schrijf ik een kort verhaal over jou (of iemand anders waarover je een verhaal zou willen lezen). Het onderwerp mag je zelf kiezen.

1 donatie

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie