Slim met Kim

Door Kim Braam

Ben jij klaar met je oude levensstijl of wil je van je overtollige kilo’s af en wil jij weten hoe je makkelijk simpele gerechten kunt maken waardoor je doel ook echt te behalen valt? In dit boek geef ik je allemaal heerlijke recepten en tips om jouw doel haalbaar te maken.

Zelf ben ik door te experimenteren en mijn doorzettingsvermogen 28 kilo afgevallen. Wat mij tijdens die periode opviel is dat je in kookboeken altijd ingrediënten vindt, die je na die tijd nooit meer gebruikt. Ik wil jou laten zien dat makkelijke gerechten helemaal niet saai hoeven te zijn!

In mijn boek vind je verschillende heerlijke en gezonde gerechten waarvoor je niet naar vijf verschillende winkels moet om één gerecht te kunnen maken. In ‘Slim met Kim’ denk ik met je mee, stel ik alternatieven voor wanneer ik verwijs naar ingrediënten die misschien niet iedereen standaard in huis heeft en voorzie ik alle recepten van duidelijke instructies. Daarbij heeft het boek ook nog eens leuke tips, tricks en eetwissels die het nog makkelijker maken. Zo maak je jouw nieuwe levensstijl leuk en haalbaar!

 € 1545  
van
 € 1500  
opgehaald

32 donaties

  • Updates
  • Reacties
  • Biografie

Er zijn nog geen updates geschreven.

Reacties

Succes Kim!! You go girl!!

Dankjewel!! Heel lief!

Succes lieverd 

Reactie toevoegen

Poll

Kim Braam (1997) is geboren in een klein dorpje in de Achterhoek, waarna ze na zestien jaar naar het Noorden verhuisde. Toen begon ze via verschillende wegen af te vallen, maar niks wilde lukken. Na een jarenlang gevecht tegen haar gewicht en de ontevredenheid die ze had als ze in de spiegel keek, besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Het doel? Zich fitter voelen, beter in haar vel zitten en gezond zijn. En dat lukte. Door elke dag iets lekkers én gezonds op tafel te zetten, houdt ze nu haar gezonde levensstijl eindelijk vol. In haar debuut ‘Slim met Kim’ helpt ze jou hetzelfde te doen.

Tegenprestaties

 € 10  
of meer
Dankjewel!

Geen tegenprestatie maar mijn dank is groot!

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 20  
of meer
Geweldig!

Je krijgt twee recepten naar keuze en een aantal tips voor een gezonde levensstijl.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 30  
of meer
Topper!

Ik vind je echt een topper! Je krijgt vier recepten (ontbijt, lunch, diner en snacks) en een aantal tips voor een gezonde levensstijl.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 45  
of meer
Een exemplaar van 'Slim met Kim'

Je krijgt sowieso mijn boek! Thuisgestuurd en wel.

12 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 55  
of meer
Een gesigneerd exemplaar van 'Slim met Kim' en vermelding in dankwoord

Wauw, dit is echt geweldig! Je krijgt het boek thuis gestuurd. Deze wordt gesigneerd en je wordt vermeld in het dankwoord.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 70  
of meer
Een gesigneerd exemplaar van 'Slim met Kim', vermelding in dankwoord en videobelsessie

Je hebt geen idee hoe dankbaar ik ben. Je krijgt het boek thuisgestuurd. Deze wordt gesigneerd en je wordt vermeld in het dankwoord. Ook krijg je een videobelsessie waarin je mij alles mag vragen wat je maar wilt weten over een gezonde levensstijl.

0 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie

 € 125  
of meer
Een driegangenmenu voor twee, een gesigneerd exemplaar van 'Slim met Kim' en vermelding in dankwoord.

Ik heb geen idee hoe ik je kan bedanken maar je mag langskomen bij mij thuis! Waar ik voor jou en een vriend(in) een driegangenmenu ga maken met gerechten uit mijn boek! Jullie krijgen ook één gesigneerd exemplaar mee, en je komt in het dankwoord te staan.

2 donaties

Kies tegenprestatie

Selecteer tegenprestatie